Op woensdag 24 februari organiseert Samen Meten van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) opnieuw een bijeenkomst voor burgerwetenschappers die zelf meten in hun leefomgeving of hierin geïnteresseerd zijn. De bijeenkomst is ‘s avonds, van 19:00 tot 21:30 uur, en is deze keer online.

Het programma bestaat uit een gezamenlijke sessie, waarin o.a. aandacht zal zijn voor de kalibratie van sensormetingen, het vernieuwde Samen Meten Dataportaal en de Samen Analyseren Tool. Daarna kunnen deelnemers kiezen uit twee parallelle sessies waarin burgerwetenschappers en meetinitiatieven aan het woord komen over o.a. het meten van luchtkwaliteit rond intensieve veehouderij, de dynamiek in en rond citizen science communities, houtrookmetingen en het meten van geluid. Tot slot is er een gezamenlijke afsluiting met ruimte voor vragen en suggesties van de deelnemers.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor deze online bijeenkomst. Uw aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk maandag 22 februari.

Formulier Digitale bijeenkomst Samen Meten

Meer informatie over het programma en de link om deel te nemen volgt voor woensdag 24 februari.

We kijken uit naar een interessante bijeenkomst met uitwisseling van kennis en ervaring.