Op zaterdag 27 en zondag 28 januari is het weer tijd voor Meetkoppel. Het jaarlijkse festival waar iedereen die deelneemt aan citizen science projecten, projecten maakt of bedenkt ideeën en plannen uit kan wisselen. Het leuke van Meetkoppel is dat deelnemers zelf het programma bepalen.  

Programma 

Een heel weekeinde komen citizen scientists uit verschillende landen bij elkaar voor lezingen, workshops, demonstraties en hackathons. We bouwen sensoren om vliegtuigen mee te detecteren en overleggen over wat de beste manieren zijn om de community levendig te houden. Ook werken we aan een manier om automatisch insecten te tellen, testen de nieuwe app van Meet je Stad en doen mee aan wat er verder nog op het programma staat.  

Inschrijven 

Schrijf je in en zet jouw eigen bijdrage aan het programma op de line-up. Denk aan een praatje, een brainstormsessie een workshop of hackaton. Presenteer jouw initiatief, laat nieuwe hardware zien, start een discussie of geef een data-feestje.  

Locatie 

Koppelting wordt gehouden bij De WAR, thuisbasis van FabLab Amersfoort en Meet je Stad.  

Heiligenbergerweg 34 
3816 AK Amersfoort 

Meer info 

Ga naar Koppelting.org. Let op: het programma is in het Engels vanwege het internationale karakter van het festival. Dit jaar is Meetkoppel ook te volgen via een live-stream: koppelting.org/en/meetkoppel24/livestream. Meetkoppel is pay-what-you-want, dus bepaal zelf je bijdrage.