Doe jij ook mee aan de Pientere Tuinen? En maak je daarmee jouw tuin groen & slim? Als je meedoet aan Pientere Tuinen krijgt je gratis een compleet informatiepakket én een bodemsensor die je 3 jaar in jouw tuin plaatst.

Jouw deelname vergt weinig inspanning. De bodemsensor verzamelt data over de temperatuur en vochtigheid van de bodem (er worden geen persoonlijke gegevens verzameld). Deze gegevens worden gebruikt voor meerjarig onderzoek en ze helpen om betere voorlichting en tuintips te geven. En als je meedoet, kun je zelf alle gegevens van je tuin digitaal inzien op “Mijn Pientere Tuin” en krijg je specifieke informatie en tuintips.

Een aantal organisaties, gemeentes en de provincie Utrecht hebben zich al aangesloten bij het project. Woon jij in één van die gemeentes of werk je bij één van de organisaties? Meld je dan aan op de website, door op het logo van jouw gemeente of organisatie te klikken. Is je gemeente niet aangesloten, maar zou je dat wel graag willen? Vul dan dit formulier in om je interesse door te geven. Wie weet gaat jouw gemeente dan ook mee doen!